Affiliate Openbaarmaking

Met betrekking tot het Gebruik van Endorsements en Testimonials in Advertising is het doel van dit document het determineren van elke verwantschap waarbij compensaties worden uitgereikt met ondernemingen wiens producten worden gepromoot op deze website.

Deze website bevat hyperlinks naar websites en informatie die wordt opgemaakt en beheerd door andere individuen en organisaties. De schrijver heeft geen controle over of kan niet garanderen dat de informatie of het privacy beleid van de gelinkte websites volledig, juist, relevant of actueel is.

U moet er vanuit gaan dat alle verwijzingen naar producten en diensten op deze website zijn gemaakt omdat er afspraken zijn tussen de auteur en de aanbieders (ook wel “Provider”) van de producten en diensten. U moet er ook vanuit gaan dat alle hyperlinks op deze website affiliate links zijn voor ofwel (a) de schrijver of (b) iemand die een joint venture partner is voor de voorgenoemde diensten en producten (zowel individueel als collectief de “Affiliate”).

De Affiliate raadt de diensten en producten aan die op de website worden aangeboden op basis van goed vertrouwen en op het geloof dat de producten en diensten in het algemeen de lezers kunnen helpen. De Affiliate heeft dit geloof en vertrouwen omdat (a) de Affiliate de producten of diensten die worden aangeboden zelf heeft geprobeerd voordat deze worden aangeboden of (b) omdat de Affiliate onderzoek heeft gedaan naar de reputatie van de Provider en heeft besloten om de producten en/of diensten van de Provider aan te bevelen waarbij deze beslissing gebaseerd is op de goede reputatie van de Provider voor het leveren van de producten en/of diensten. De weergeving over diensten en producten op de website is de eerlijke mening van de Affiliate en is gebaseerd op de realiteit en de informatie die op dat moment bekend was bij de Affiliate.

Omdat er een materieel contract bestaat tussen uw Affiliate en Providers van producten of diensten die op deze site worden aangeboden is het het beste om te veronderstellen dat de Affiliate bevooroordeeld is door de Affiliate’s relatie met een Provider en/of omdat de Affiliate heeft of iets van waarde ontvangt van de Provider.

Voer uw eigen onderzoek uit voordat u in een product of dienst die op deze website wordt genoemd investeert.

Het is belangrijk om op te merken dat deze website, samen met de verhalen, testimonials en foto’s die hierboven zijn afgebeeld ter illustratie worden gebruikt om te laten zien welke resultaten individuen hebben bereikt met dit/deze product(en). Onthoud ook dat de resultaten per individu kunnen verschillen en dat er geen garantie wordt gegeven dat dezelfde resultaten zullen worden behaald.

De producten die op deze website worden aangeboden zijn niet bestemd voor het diagnosticeren, het genezen of ter voorkoming van ziektes. Voordat u een aanvullend dieetproduct gebruikt zou u overleg moeten plegen met een arts. De informatie die op deze website wordt aangeboden is alleen voor informatieve doeleinden bestemd en is niet bedoeld ter vervanging van het advies van uw arts of ander gezondheidsspecialist of ter vervanging van informatie die wordt voorzien op of in een productlabel of verpakking. Wanneer u een verandering opmerkt in uw situatie, stop dan met het gebruik van het product en contacteer uw gezondheidsspecialist.

De compensatie die de Affiliate ontvangt van een Provider kan verschillen. De Affiliate kan complementaire producten, diensten of geld ontvangen van de Provider voordat de Provider’s producten of diensten worden geadverteerd op deze website.

Daarnaast kan de Affiliate mogelijk een financiële commissie of niet-financiële compensatie ontvangen wanneer u actie onderneemt door op een hyperlink op deze website te klikken. Daarbij inbegrepen, maar niet gelimiteerd tot, wanneer u een product of dienst koopt van de Provider nadat u op een Affiliate link heeft geklikt op de website.


 

Share