Gebruikersvoorwaarden

De informatie die op deze website wordt aangeboden is voor alleen voor informatieve doeleinden en is niet bedoeld ter vervanging van het advies van uw arts of ander gezondheidsspecialist of ter vervanging van informatie die wordt voorzien op of in een productlabel of verpakking. De producten die hier worden geadverteerd zijn niet bedoeld om te diagnosticeren, te genezen of ter voorkomen van ziektes. Wanneer u een verandering opmerkt in uw situatie, stop dan met het gebruik van het product en contacteer uw gezondheidsspecialist.

Wees u er van bewust dat er mogelijk een materieel contract is afgesloten tussen de Affiliate die de website beheert en de Provider van de producten of diensten die op de website staan aangeboden. De Affiliate kan mogelijk een financiële commissie of niet-financiële compensatie ontvangen wanneer u actie onderneemt door op een hyperlink op deze website te klikken. Daarbij inbegrepen, maar niet gelimiteerd tot, wanneer u een product of dienst koopt van de Provider nadat u op een Affiliate link heeft geklikt op de website.

BrainPlusIQ.nl raadt dagelijkse sportactiviteiten en een gezond dieet aan, welke allebei een belangrijk onderdeel zijn van een gezonde levensstijl.

Alle handelsmerken die op de website worden genoemd, ongeacht of ze geregistreerd zijn of niet, zijn het eigendom van hun bezitters. Gelicentieerde foto’s zijn alleen voor illustratief gebruik, modellen zijn niet onderschreven.

Het gebruik van deze website is onderworpen aan de volgende Algemene Voorwaarden:

  • De inhoud van deze Website is alleen bedoeld voor informatieve doeleinden en kan op elk moment worden gewijzigd naar eigen goeddunken.
  • Wij, noch derde partijen, kunnen geen garantie bieden op de volledigheid, actualiteit, prestatie of de geschiktheid van de informatie en materialen die kunnen worden gevonden of aangekocht kunnen worden op deze website. U erkent dat de informatie en materialen mogelijk onnauwkeurigheden kunnen bevatten en dat wij niet verantwoordelijk zijn voor fouten of problemen die kunnen ontstaan door deze onnauwkeurigheden.
  • Het gebruik van de informatie en materialen op deze Website is op eigen risico en wij kunnen daar niet voor aansprakelijk worden gesteld. U draagt zelf de verantwoording voor het gebruik van de producten, diensten of informatie die door deze Website worden geleverd.
  • Deze Website bevat materialen die niet in ons bezit zijn of door ons gelicentieerd zijn. Deze materialen zijn, onder andere, het design, de lay-out, de ‘look’, het algehele voorkomen en de graphics. Het gebruik hiervan is verboden zoals beschreven in de Algemene Voorwaarden en schenden copyright rechten.
  • Deze Website kan van tijd tot tijd links naar andere Websites bevatten. Deze links worden voorzien voor uw gemak om meer informatie of diensten te leveren. Dit betekent niet dat wij deze Websites ondersteunen. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de Websites waar wij naar linken.
  • Wij zijn niet aangesloten bij de bedrijven die op deze Website worden genoemd en wij erkennen dat de producten, bedrijfsnamen en logo’s handelsmerken zijn van de respectievelijke eigenaars. De website BrainPlusIQ.nl is enkel een advertentie-website waar reviews en prijsinformatie over BrainPlus IQ product kunnen worden gevonden.

Als u vragen heeft over het hierboven beschreven beleid neemt u dan contact met ons op door gebruik te maken van het contact formulier. U kunt deze vinden via het menu bovenaan de pagina.


 

Share